Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Google a lansat serviciul de mesagerie video DUO

DUO

Google a lansat aplicația de mesagerie video Duo pentru a concura cu FaceTime al grupului Apple, Skype al Microsoft sau Messenger de la Facebook, scrie BBC News în ediția sa online, citat de Agerpres.

Serviciul nu este atât de diferit față de celelalte versiuni concurente de mesagerie video, însă cei de la Google susțin că o noutate ar fi aceea că utilizatorul poate decide dacă răspunde sau nu atunci când este apelat. Funcția respectivă este denumită „cioc, cioc” similar unei sonerii de locuință.

Aplicația, care a fost anunțată încă din luna mai, funcționează gratuit pe telefoanele mobile care au instalate sistemul de operare Android sau iOS al Apple.

Google susține că toate convorbirile sunt criptate, iar rezoluția video a conversației se modifică în funcție de viteza conexiunii la internet.

La fel ca și serviciul FaceTime de pe sistemul iOS, Duo cere utilizatorului doar numărul telefonului mobil pentru a putea funcționa.

Google a oferit posibilitatea conversațiilor video încă din 2013 prin serviciul Hangouts. Duo este prima din cele două aplicații mobile pe care cei de la Google au anunțat că le vor lansa în acest an, notează BBC News.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.