Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Google dezvăluie, miercuri, topul celor mai populare căutări ale românilor

Google
Google

Google România va prezenta, miercuri, într-o conferinţă de presă, listele cu cele mai populare căutări în online realizate de către români în 2022, de la filme la reţete, până la curiozităţi şi definiţii, informează Agerpres.

"Google te invită să afli care au fost momentele care au generat cel mai mare interes în căutările românilor în 2022, care au fost cele mai populare filme, reţete, seriale, idei sau cele mai "arzătoare" întrebări adresate în Google. Vom avea anul acesta un nou "cocovan"? Care au generat un interes mai mare în căutări: schimbările climatice sau iPhone 14? Răspunsurile le vom afla din topurile celor mai populare căutări pe Google în România în 2022", notează organizatorii.

În 2021, în topul celor mai populare căutări pe Google, în România, s-au aflat trei subiecte legate de vaccinare - Certificatul verde, Loteria vaccinării şi programarea pentru vaccinare, dar şi detalii despre Campionatul European de Fotbal, programat pentru 2020 şi amânat pentru 2021.

De asemenea, românii au fost interesaţi să afle informaţii despre iPhone, dar şi despre serialul ''fenomen'' Squid Game, despre jucătoarea de tenis Emma Răducanu sau despre actriţa şi vedeta de televiziune Alexandra Dinu, precum şi despre moartea cântăreţului de muzică populară Petrică Mâţu Stoian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.