Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Google investește 1 miliard de dolari în CME Group împreună cu o afacere pe 10 ani pe cloud

contino.io
google cloud

Președintele și CEO-ul CME Group, Terry Duffy, a declarat că investiția și parteneriatul vor ajuta compania „să transforme piețele derivatelor prin tehnologie, extinzând accesul și creând eficiență pentru toți participanții pe piață”. Compania-mamă a Google, Alphabet, a făcut o investiție de 1 miliard de dolari în Chicago Mercantile Exchange Group, bursa responsabilă pentru multe produse derivate cripto.

Într-o notificare de joi adresată investitorilor, Grupul CME a anunțat investiția de 1 miliard de dolari de la Alphabet, pe lângă un parteneriat strategic de 10 ani cu Google Cloud, menit să accelereze trecerea bursei către Cloud și să schimbe modul în care funcționează piețele globale de instrumente derivate. Google a făcut investiția prin acțiunile preferate convertibile fără drept de vot ale companiei, conform cointelegraph.com

„Prin acest parteneriat pe termen lung cu Google Cloud, CME Group va transforma piețele derivate prin tehnologie, extinzând accesul și creând eficiență pentru toți participanții pe piață”, a declarat președintele și CEO-ul CME Group Terry Duffy. „Acest parteneriat va permite Grupului CME să aducă noi produse și servicii pe piață mai rapid.”

Grupul CME a fost în spatele primului contract futures Bitcoin ( BTC ) lansat în decembrie 2017. De atunci, bursa a continuat să-și extindă ofertele de derivate cripto pentru a include futures micro BTC, opțiuni BTC și futures micro Ether ( ETH ). Este de așteptat să se lanseze pe 6 decembrie.

Potrivit datelor CME Group, volumul mediu zilnic al futures Bitcoin a ajuns la 6.243 de contracte începând cu 3 noiembrie, cu 13.417 contracte de dobândă deschise. La momentul publicării, capitalizarea de piață a companiei este de 79,8 miliarde de dolari, ceea ce o face un jucător semnificativ în industrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.