Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Google Search anunţă noi funcţii pentru cei care își planifică o vacanță

stiri.md
avion comercial

Google va integra mai multe funcţii noi pentru călătorii în motorul de căutare al companiei, inclusiv una care promite o garanţie de preţ pentru biletele de avion.

Pentru că oamenii încep deja să se documenteze cu privire la vacanţa de vară, Google anunţă de pe acum integrarea mai multor funcţii de travel în motorul de căutare al companiei, scrie news.ro.

În fruntea listei de noutăţi se numără eticheta „preţ garantat”, pe care Google o va afişa în dreptul biletelor de avion despre care crede că nu vor avea un preţ mai mic până data zborului.

Google spune că va urmări preţul şi, dacă acesta, totuşi, va scădea înainte de data zborului, va plăti utilizatorului diferenţa prin Google Pay.

Facilitatea tocmai anunţată vine în completarea vechilor funcţionalităţi legate de biletele de avion - Google oferea şi până acum anumite indicii legate de preţurile biletelor, arătând utilizatorului dacă preţul actual este mai mare sau mai mic decât media perioadei respective.

Cu aceeaşi ocazie, Google lansează o nouă modalitate care ajută utilizatorii să exploreze opţiunile privind cazarea. Când caută hoteluri pe Google, utilizatorii vor putea vedea imagini şi afla mai multe detalii despre hotelul selectat în formatul Story.

În fine, Google Search şi Google Maps vor afişa preţurile biletelor necesare pentru vizitarea atracţiilor turistice sau a tururilor de oraşe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.