Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Google va accepta din nou anunțuri criptografice, pe măsură ce intră în vigoare o nouă politică a gigantului multinațional

Google
Google

Google rulează din nou anunțuri criptografice după ce politica actualizată privind produsele și serviciile financiare a intrat în vigoare pe 3 august.

Gigantul multinațional a interzis reclamele legate de cripto și oferta inițială de monede (ICO) încă din iunie 2018, iar politica actualizată permite entităților criptografice reglementate să își comercializeze încă o dată serviciile. Cu toate acestea, ICO-urile au fost lăsate în ceață.

Revizuirea politicii de publicitate criptografică de la Google a fost prezentată pentru prima dată în iunie și stipulează că „agenții de publicitate care oferă schimburi de criptomonede și portofele” care vizează consumatorii americani au permisiunea de a face publicitate serviciilor și produselor lor dacă îndeplinesc cerințe specifice.

Măsura va oferi vânzări suplimentare pentru compania-mamă Google, Alphabet, deși anunțurile criptografice vor fi probabil doar o scădere în oceanul veniturilor publicitare de 147 miliarde USD ale companiei.

Cerințele stricte ale Google sunt concepute pentru a elimina publicitatea umbrită și escrocheriile criptografice flagrante. Agenții de publicitate trebuie să fie înregistrați la Rețeaua de executare a infracțiunilor financiare (FinCEN) ca „afacere de servicii monetare și cu cel puțin un stat ca emițător de bani sau o entitate bancară federală sau de stat.”

Firma nu va permite reclame pentru ICO-uri, protocoale de tranzacționare DeFi sau promovarea achiziționării, vânzării sau tranzacționării criptomonedelor. De asemenea, sunt interzise aprobările criptografice de celebrități, ceea ce poate ajuta parțial la problemele legate de aprobările de celebritate false .

Politica actualizată Google interzice, de asemenea, ca anunțurile cripto să se conecteze la site-uri web care găzduiesc „semnale de tranzacționare a criptomonedelor, sfaturi de investiții în criptomonede, agregatori sau site-uri afiliate care conțin conținut conex sau recenzii ale brokerilor”.

Luna trecută, TikTok a anunțat că conținutul promoțional bazat pe cripto a fost interzis ca parte a unei mișcări de a opri publicitatea tuturor serviciilor și produselor financiare pe platformă.

Redditorii din subreditul r / Bitcoin au văzut știrea că bitcoin poate fi din nou promovat prin Google ca un semn „bullish” pentru criptomonedă, deși utilizatorul „Brief-Music-5825” a afirmat că Google ar trebui „să interzică și știrile cripto false. Cantitatea de știri false care creează FUD este incredibilă. ”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.