Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Goran Bregović va reveni în concert la Bucureşti în aprilie 2018

goran bregovic

Goran Bregović va reveni la Bucureşti, împreună cu orchestra sa, şi va susţine un concert pe 2 aprilie 2018, la Sala Palatului.

În spectacolul intitulat „Three Letters From Sarajevo", la fel ca cel mai recent album al artistului, Bregović va face o incursiune în discografia sa.

Biletele pentru acest concert au fost puse în vânzare în reţeaua iabilet.ro şi costă, până pe 15 ianuarie, 85, 115, 160 şi 240 de lei. Între 15 ianuarie şi 15 martie, preţurile vor fi de 90, 125, 170 şi 250 de lei. De la jumătatea lunii martie şi până în ziua concertului, de 95, 135, 180 şi 260 de lei. La intrare, biletele vor costa 100, 145, 190 şi 270 de lei.

Cel mai recent, Goran Bregović a concertat în Capitală pe 29 septembrie.

Goran Bregović s-a născut pe 22 martie 1950, la Sarajevo, Bosnia şi Herzegovina. Este unul dintre cei mai cunoscuţi compozitori moderni din Balcani. La vârsta de 16 ani, a pus bazele trupei Bijelo Dugme, care avea să devină una dintre cele mai populare formaţii rock din Europa. A creat coloane sonore pentru filme precum „Vremea ţiganilor", „Underground" şi „Arizona Dream", regizate de Emir Kusturica, şi pentru „Regina Margot”, de Patrice Chéreau.

Creaţiile lui sunt influenţate de muzica ţigănească precum şi de muzica din Balcani. A compus piese pentru artişti de seamă, precum Iggy Pop, Ofra Haza şi Cesária Évora. Goran Bregović a devenit un obişnuit al scenei româneşti, cel mai recent show al artistului în România a avut loc anul trecut, tot la Arenele Romane.

Citeşte şi: Avertisment - Creşteri HALUCINANTE la energia electrică începând cu 2018 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.