Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Goretzka şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen până în 2026

fotbal drepturi tv minge

Mijlocaşul german Leon Goretzka şi-a prelungit contractul cu clubul de fotbal Bayern Munchen până în 2026, a anunţat, joi, campioana Bundesligii, citată de DPA.

''Am câştigat tot ce se putea câştiga în ultimii trei ani. Ce ar fi chiar mai bine decât câştigarea de trofee ar fi confirmarea şi repetarea acestor succese'', a declarat internaţionalul de 26 de ani pe site-ul clubului.

''Echipa, clubul şi mediul în care suntem nu sunt numai la un înalt nivel de profesionism, dar dau şi un caracter de familie. Sunt foarte bucuros să îmi prelungesc contractul până în 2026'', a mai spus Goretzka.

Leon Goretzka a venit la Bayern de la Schalke 04 în 2018, iar precedentul său contract urma să expire la finalul sezonului în curs.

Bosniacul Hasan Salihamidzic, membru în consiliul de conducere al bavarezilor, a afirmat că Leon Goretzka ''a devenit un jucător cheie ... şi o imagine a echipei''.

Goretzka a câştigat cu Bayern trei titluri în Bundesliga, două Cupe ale Germaniei şi trofeul Champions League, în 2020. El a înscris 25 de goluri în 118 meciuri oficiale pentru bavarezi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.