Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu: Nu văd normală limitarea mandatelor unui primar

gorghiu

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat duminică, la Alba Iulia, că nu i se pare corectă limitarea numărului de mandate pe care le-ar putea îndeplini un primar ales, menţionând, în acest context, că abia de la al doilea mandat un edil local învaţă "ce are de făcut la locul de muncă". 

Ea a menţionat că PNL nu are un punct de vedere politic pe acest subiect, precizând că este vorba de o opinie personală. 

"Nu avem (PNL, n.red.) un punct de vedere politic pe acest subiect, ştiu că este o iniţiativă legislativă deja depusă în Parlamentul României, dar cu siguranţă vom avea un punct de vedere. Eu vă spun că nu văd normală limitarea mandatelor, abia după al doilea mandat cred că un primar învaţă ce are de făcut la locul de muncă, ca şi un parlamentar. Nu cred că limitarea este cea care asigură calitatea în administraţia publică locală sau centrală, dar vă asigur că buna credinţă, caracterul, echilibrul omului pus într-o funcţie publică sunt cele care contează atunci când faci o analiză a rezultatelor acelui primar", a spus Alina Gorghiu. 

Copreşedintele PNL s-a aflat duminică dimineaţă la Alba Iulia, după care va vizita oraşul Cugir, unde va participa la inaugurarea unei aripi a spitalului din localitate şi la festivalul "Toamna cugireană". AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.