Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorj: 23 persoane care au fost muşcate de căini s-au prezentat la Spitalul Judeţean de la începutul anului - Trei dintre pacienţi erau copii

Cristi Șelaru
caine caini catei

Peste 20 de persoane care au fost muşcate de câini s-au prezentat la Spitalul Judeţean Târgu Jiu, de la începutul acestui an, trei dintrre pacienţi fiind copii. Nouă persoane au fost muşcate de câini necunoscuţi, potrivit news.ro

”De la începutul acestui an şi până în prezent, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu s-au  prezentat 23 de persoane muşcate de câini (dintre aceştia, nouă au fost muşcate de câini necunoscuţi)”, au transmis, miercuri, reprezentanţii unităţii medicale.

Potrivit acestora, incidentele s-au petrecut în mai multe localităţi din judeţ, de exemplu Peşteana, Crasna, Motru, Scoarţa.

”Din totalul pacienţilor, trei au fost copii (5 ani, 8 ani şi 11 ani) din Dragoteşti, Iezureni şi Tismana. Un singur copil a fost muşcat de un câine necunoscut (din afara gospodăriei)”, au mai precizat oficialii unităţii medicale.

Aceştia au explicat că pacienţii se prezintă la spital pentru curăţarea şi tratarea rănilor şi pentru vaccinul antirabic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.