Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorj: Minoră de 12 ani dispărută de acasă, găsită de poliţişti după numai o oră de la sesizare

novatv.ro
apel 112

O minoră în vârstă de 12 ani, a cărei dispariţie de la domiciliul din municipiul Târgu Jiu, a fost sesizată de către un reprezentant al familiei, a fost găsită de poliţişti după numai o oră, într-un imobil nelocuit, în cadrul misiunii fiind folosit şi un criminalist însoţit de un cîine de urmă.

Potrivit unei informări transmisă marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, dispariţia fetei a fost sesizată, luni seara, de către un vecin al familiei respective.

La nivelul IPJ Gorj a fost formată o echipă complexă, cu efective lărgite, formată din poliţişti aparţinând mai multor structuri operative, inclusiv criminalist cu câine de urmă, care au început căutările, în vederea depistării minorei, aceasta fiind, totodată, pusă în urmărire la nivel naţional.

În urma căutărilor amănunţite, la aproximativ o oră de la sesizarea dispariţiei, minora a fost identificată de poliţişti într-un imobil nelocuit, de pe strada Motrului, fiind preluată şi transportată de către un echipaj al ambulanţei, la spital, pentru efectuarea unor investigaţii medicale.

La căutări au participat şi reprezentanţi ai ISU, IJJ şi Salvamont Gorj.

Poliţiştii mai atrag atenţia populaţiei ca, în cazul în care se confruntă cu o situaţie de dispariţie a unui minor, în special sub vârsta de 14 ani, să solicite de urgenţă sprijinul autorităţilor sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112, deoarece, în aceste situaţii, cu precădere pe timp de noapte, fiecare minut contează în găsirea persoanei respective sau salvarea vieţii acesteia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.