Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gradul de ocupare a paturilor destinate pacienţilor cu COVID-19 la spitalele din judeţul Giurgiu a ajuns la 63%

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam pacient terapie intensiva spital medic

Gradul de ocupare a paturilor destinate pacienţilor cu COVID-19 la spitalele din judeţul Giurgiu a ajuns la 63%, a informat miercuri Instituţia Prefectului.

Conform unui comunicat transmis de instituţie, incidenţa cazurilor de COVID-19 în judeţ a crescut la 12,46 la mie, iar în municipiul Giurgiu este de 19,48 la mie.

În carantină la domiciliu se află trei sute de persoane, iar în izolare la domiciliu se află 2.329 de persoane. În ultimele 24 de ore au fost raportate 170 de noi cazuri în judeţ, iar două persoane au decedat, potrivit Agerpres.

"O persoană în vârstă de 76 de ani din judeţul Giurgiu şi una în vârstă de 69 de ani, infectate cu noul coronavirus au decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu. Ambele persoane prezentau comorbidităţi şi nu erau vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2. În prezent, numărul total al persoanelor decedate de COVID-19 din judeţul Giurgiu este 466", precizează sursa citată.

Totodată, la nivelul judeţului Giurgiu, numărul total de persoane vaccinate împotriva COVID-19, până la ora actuală, este 172.676, dintre care 61.165 au efectuat două doze, 15.607 au efectuat şi doza a treia, 23.148 au fost imunizate cu doza unică de Johnson&Johnson, iar 27 cu serul Pfizer pediatric.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.