Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Graham Potter, euforic după victoria cu Dortmund: `Este grozav pentru toată lumea de aici`

talkSPORT
Graham Potter

Chelsea a reușit minunea și a întors rezultatul din partida tur cu Dortmund. Londonezii au pierdut în Germania, scor 1-0, dar au făcut un meci solid pe propriul teren și au reușit să se impună cu 2-0.

După un parcurs mult sub așteptări în Premier League, Chelsea se clasează la jumătatea clasamentului în Anglia, Graham Potter, antrenorul ”albaștrilor” a răbufnit la conferința de presă de la finalul partidei cu Dortmund.

Tehnicianula  fost copleșit de emoții și i-a lăudat pe elevii săi.

"Nu sunt sigur cum mă simt, să fiu sincer. Există multă emoție în corpul meu. După cum vă puteți imagina, a fost un meci tensionat până la sfârșit, dar mi s-a părut că băieții au fost fantastici. Au jucat foarte bine, au creat niște șanse bune și sunt foarte încântat pentru ei că au putut câștiga. Este grozav pentru toată lumea de aici.

A fost important să punem presiune pe ei, să nu-i lăsăm să își creeze acțiuni. Le-am cerut să câștige mingea atunci când o pierd, astfel încât să îi putem ataca pe adversari când sunt puțin dezorganizați. Asta a fost gândirea și nu a fost ușor de făcut pentru că ei sunt o formație de top.

Este o atmosferă fantastică în vestiar. Toată lumea este încântată. Am trecut printr-o perioadă grea și evident că această competiție înseamnă foarte mult pentru noi. Ne-am dorit să progresăm și să intrăm în ultimele opt, ceea ce am făcut”, a spus Potter, după meci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.