Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gral Medical a înregistrat în primele 10 luni din 2021 o cifră de afaceri în creştere cu 27%

sanatate

Gral Medical a înregistrat în primele 10 luni din 2021 o cifră de afaceri de 39,8 milioane euro (197 milioane lei), în creştere cu 27% comparativ cu perioada similară a anului anterior, conform unui comunicat remis, marţi, AGERPRES.

Ca urmare a acestor rezultate, compania va depăşi proiecţiile financiare cu aproximativ trei milioane euro, având în vedere că veniturile bugetate pentru anul 2021 au fost de 45 de milioane de euro.

"Am reuşit să obţinem aceste rezultate prin îmbinarea a 2 elemente fundamentale: rentabilizarea centrelor noi deschise şi dezvoltarea unor proiecte de nişă în alte regiuni din ţară. Este ca o balanţă care trebuie ajustată periodic, doar în acest fel am reuşit să creăm un echilibru pentru o dezvoltare durabilă. Dacă se merge prea mult pe prima direcţie, compania stagnează ca business şi va deveni vulnerabilă la factorii externi. Dacă se merge prea mult pe a doua direcţie, compania va avea probleme cu autofinanţarea", a declarat Robert Şerban, acţionar Gral Medical.

În anul 2021 centrele din provincie au reuşit să obţină creşteri peste media companiei, divizia de laboratoare Gral şi centrele OncoFort înregistrând creşteri cu 50% faţă de anul anterior. Reţeaua de centre OncoFort din cadrul companiei este formată din cinci spitale oncologice, cu o capacitate totală de 120 de paturi, două în Bucureşti şi câte unul în Piteşti, Ploieşti şi Craiova.

În anul 2021 compania Gral Medical a deschis două laboratoare noi (unul în Timişoara şi cel mai nou în Piteşti) şi zece centre de recoltare regionale în opt judeţe din ţară: Olt, Vrancea, Argeş, Sibiu, Bucureşti, Alba, Bacău şi Piatra Neamţ. Investiţia totală în deschiderea de centre noi s-a situat la peste 500.000 de euro.

"Dorim să continuăm extinderea la nivel naţional şi în 2022, iar pentru următorii ani ne-am propus să deschidem centre medicale şi în nordul ţării. Viziunea noastră este să oferim aceleaşi servicii de calitate, indiferent de regiune, atât pentru diagnosticul paraclinic, cât şi pentru tratamentul oncologic", a spus Robert Şerban.

Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din România, iar în prezent este lider pe segmentul oncologic, al analizelor de laborator din Capitală şi al cardurilor de sănătate destinate persoanelor fizice. Cele mai importante două firme ale grupului Gral Medical sunt Gral Medical şi Medical Center Gral.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.