Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grammy2021/ Megan Thee Stallion s-a impus la categoria cel mai bun nou artist

Revolt TV
Megan Thee Stallion

Solista rap Megan Thee Stallion a primit premiul Grammy la categoria cel mai bun nou artist, duminică, în cadrul unei ceremonii care şi-a propus să facă uitată epidemia de coronavirus care a strivit spectacolele de muzică live, notează Reuters preluat de agerpres.

Cântăreaţa în vârstă de 26 de ani din Texas a câştigat şi premiul la categoria dedicată muzicii rap cu piesa "Savage", interpretată alături de Beyonce.

Citește și: Mircea Dinescu, dezvăluiri rușinoase despre Gabriel Liiceanu: A refuzat să fie dizident de frică. După 1989 a primit de la SRI plocoane


"Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat viaţă şi pentru că mă aflu azi, aici... A fost un an dat naibii, dar am reuşit", a declarat vedeta rap.

Megan este prima femeie cântăreaţă de hip-hop care a câştigat categoria cel mai bun nou artist din ultimii 22 de ani, după ce Lauryn Hill a câştigat acest premiu în 1999. Megan Thee Stallion s-a impus la o categoria la care au mai fost nominalizaţi artiştii Phoebe Bridgers, Doja Cat, Chika, Kaytranada, D Smoke, Ingrid Andress şi Noah Cyrus.

Solista rap originară din Houston a fost nominalizată la patru categorii de premii. Piesa sa, "Savage (Remix)" featuring Beyonce, este nominalizată la categoriile înregistrarea anului şi pentru cea mai bună piesă rap şi a câştigat premiul Grammy la categoria cea mai bună interpretare rap.

Câştigătorii premiilor Grammy sunt aleşi prin vot de cei aproximativ 11.000 de membri ai Recording Academy din SUA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.