Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grațiela Gavrilescu, explicații STUPEFIANTE: cum justifică contradicțiile din declarațiile publice

inquamphotos.com / Octav Ganea
gratiela gavrilescu

Grațiela Gavrilescu a demisionat din funcția de ministru al Mediului și a fost de acord cu ieșirea ALDE de la guvernare în cadrul Delegației Permanente. Ulterior, Gavrilescu a schimbat macazul și a acceptat oferta Vioricăi Dăncilă de a reveni în Guvern și a precizat că a luat o astfel de decizie pentru că inițial ea a crezut că Tăriceanu va candida la prezidențiale.

Citește și: NUCLEARA - Grațiela Gavrilescu și Teodor Meleșcanu au MINȚIT în declarațiile publice/DOCUMENT OFICIAL ALDE

Problema este că în cadrul Delegației Permanente în care s-a votat ieșirea de la guvernare, Tăriceanu i-a anunțat pe cei din ALDE că renunță la candidatură și a propus susținerea lui Mircea Diaconu. Confruntată cu această contradicție în declarațiile publice, Grațiela Gavrilescu a spus că în ședința ALDE toți membrii erau șocați și nu apucaseră să se dezmeticească din lovitura ieșirii de la guvernare.

”Șocul în aceea Delegație Permanentă a fost unul mare. Nici nu apucai să te dezmeticești dintr-o lovitură, că te lovea alta, dar când te duci acasă și te gândești bine, când vezi reacțiile oamenilor pe Facebook, pe stradă, pentru că eu merg și la piață, și la doctor, sunt un om normal și când vezi reacția oamenilor...

Mai este ceva, colegii mei din organizația Prahova au avut o altă opinie decât mine. Regret că nu am respectat dorința organizației mele, pentru că ei sunt colegii care au stat aproape de mine.”, a spus Grațiela Gavrilescu, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.