Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GRAV ACCIDENT pe un drum național, între două TIR-uri și un autovehicul: TREI VICTIME, trafic blocat, se intervine cu elicopterul SMURD / VIDEO

accident arad

UPDATE Doar două persoane au fost implicate în accident, nu trei cum a fost prima informație.

Conform medicilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, a doua victimă din maşină este în stare foarte gravă, dar stabilă. Aceasta are numeroase traumatisme interne şi externe, dar şi fracturi.

Traficul pe DN7 a fost reluat după o oră şi jumătate, sute de maşini fiind blocate în acest timp în coloanele formate pe ambele sensuri de circulaţie. În maşina se mai afla un prieten, de 23 de ani.

Citeșe și: Guvernul Dăncilă bagă bani în buzunarele bugetarilor! Ce a adoptat AZI noul Executiv și cine sunt cei vizați

Știrea inițială

Grav accident rutier pe DN 7 acolo unde două camioane şi un autoturism s-au ciocnit! Totul s-a întâmplat între localităţile Sâmbăteni şi Păuliş, din Arad. Trei persoane au rămas încarcerate. Din nefericire, șoferul in vârstă de 18 ani, a murit în ciuda manevrelor de resuscitare. O a doua persoană aflată în autoturism a fost transportată cu elicopterul la spital în stare gravă iar medicii încearcă să o stabilizeze. Ambele victime sunt din Monoroștia, comuna Bârzava, județul Arad, conform ghidularadean.ro.

Din primele informaţii, se pare că şoferul autoturismului Renault, care se deplasa pe direcţia Păuliş-Arad, a pierdut controlul volanului în dreptul monumentului Eroilor şi a pătruns pe contrasens unde s-a izbit frontal de un camion. Cel de al doilea camion care circula regulamentar în spatele autoturismului, nu a putut evita impactul, lovind la rândul său autoturismul care a ricoşat în urma impactului, pe banda de mers.

Citeșe și: Își încearcă NOROCUL și în Capitală! Cu ce afacere PĂTRUNDE fiul lui Dragnea în București

Traficul pe DN7 este complet blocat după ce unul dintre camioanele implicate în accident a părăsit banda de mers rămânând imobilizat pe întreaga suprafaţă carosabilă.

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.