Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GRAV ACCIDENT soldat cu CINCI victime: Efective impresionante de salvatori au fost trimise în zonă - FOTO

UPDATE

Potrivit poliţiştilor, un bărbat în vârstă de 36 de ani din localitatea suceveană Bălcăuţi, care se întorcea acasă din Italia, a adormit la volan cu câţiva kilometri înainte să ajungă acasă, a pătruns pe contrasens, a acroşat lateral un autovehicul din Ucraina condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, iar apoi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani care venea în spatele maşinii din Ucraina şi pe care a răsturnat-o în afara părţii carosabile.

În maşina bărbatului care a provocat accidentul se mai aflau soţia şi copilul acestuia, iar în maşina condusă de bărbatul de 51 de ani se afla nepotul acestuia în vârstă de 14 ani.

Citește și: Noua lege lovește drastic în proprietari! Ce amenzi mari riscă dacă nu permit accesul în apartament

Cinci persoane au fost rănite grav, miercuri, în urma impactului dintre două mașini, în localitatea Româneşti, judeţul Suceava, la faţa locului intervenind mai multe echipaje de salvare, transmite corespondetul MEDIAFAX.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată, cinci persoane au fost rănite grav după ce două autoturisme s-au ciocnit.

Citește și: Prețurile cresc mai rapid ca niciodată! Românii, sufocați de creșterea alarmantă

“Este vorba de două autoturisme implicate în accident. Echipajele medicale au găsit la faţa locului cinci victime dintre care una inconştientă, care vor fi transportate la spital. La faţa locului intervin două autospeciale de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Suceava”, a spus Găleată.

Poliţiştii Serviciului Rutier Suceava au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Citește și: Topul meseriilor cu oameni necalificați .

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.