Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GRAV ACCIDENT soldat cu PATRU VICTIME: Circulația e BLOCATĂ, intervine elicopterul SMURD / IMAGINI ȘOCANTE / UPDATE

UPDATE

O a doua persoană care a fost rănită în accidentul produs miercuri pe DN 58B a decedat, iar alţi doi răniţi au fost transportaţi la spital.

"Din păcate a fost declarată decedată şi o a doua persoană, cea pentru care s-au efectuat manevre de resuscitare la faţa locului. De altfel, victima a necesitat descarcerare. În momentul de faţă, circulaţia pe DN 58B a fost reluată", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin, Magdalena Tocmelea.

Citește și: Kovesi răspunde la acuzația lui Ghiță, care a spus că i-a dat bani să-și cumpere mașină! Ce spune aceasta

Știrea inițială

Un grav accident de circulaţie, soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor trei a avut loc, miercuri după-amiaza, între localităţile Gherteniş şi Măureni, circulaţia pe DN 58 B fiind blocată la această oră.

"Sunt patru victime, din care, din păcate, una a fost declarată decedată. A fost solicitat şi un elicopter SMURD. Accidentul rutier a avut loc pe DN 58 B, în zona localităţii Gherteniş. Au fost implicate două autoturisme şi o camionetă. La faţa locului acţionează trei echipaje ale Detaşamentului Reşiţa, fiind prezente şi două ambulanţe", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Semenic, Magdalena Tocmelea, scrie agerpres.ro.

Citește și: Lovitură neașteptată în UE! O țară importantă reautorizează fumatul în baruri

Din primele verificări rezultă că şoferul taxiului implicat în accident ar fi fost de vină, după ce a pătruns pe contrasens, fără să se asigure, iar persoana decedată era pasager în acest autoturism. Se pare că şoferul unui autoturism Skoda a suferit o criză de diabet şi a pierdut controlul maşinii. El a intrat în plin într-un taxi Dacia Logan şi o camionetă, ambele autovehicule circulând regulamentar.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.