Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GREȘEALA MAJORĂ pe care a făcut-o Sevil Shhaideh: Liviu Dragnea spune tot

agerpres.ro
sevil shhaideh

Klaus Iohannis a decis să o respingă pe Sevil Shhaideh, lucru care l-a scos din minţi pe şeful PSD, Liviu Dragnea. Acesta l-a făcut praf pe preşedinte, dar a anunţat unde a greşit propunerea social democraţilor pentru postul de premier.

"Greşeala doamnei Shhaideh a fost că l-a luat în serios pe acest om. Îmi pare rău că un om ne face să nu avem sărbători liniştite.", a tunat Liviu Dragnea.

Citește și: Informații explozive ale jurnaliștilor pun într-o nouă lumină dispariția lui Sebastian Ghiță. Șeful Direcției Operațiuni Speciale, instituția care îl monitoriza pe inculpatul fugar, surprins la o petrecere cu un protejat al lui Ponta

Şeful PSD a lansat şi un atac dur la adresa unor oameni din PSD. Care ar fi persoanele din PArtidul Social Democrat acceptate de Iohannis? "Am sperat că dacă vin cu o altă propunere, şi nu eu, acest om va ţine cont. Orice altă propunere din PSD, cu 2-3 excepţii trecute pe la Academia de Informaţii, era respinsă. Le găsea ceva probleme pe la grădiniţă, că are probleme cu teroriştii.", a încheiat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.