Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grecia pregăteşte reluarea sezonului de fotbal pentru 6 iunie

Superliga elenă de fotbal a anunţat miercuri că sezonul se va relua în zilele de 6 şi 7 iunie, după ce a încheiat un acord cu guvernul pentru a implementa măsurile de siguranţă necesare pentru ca meciurile să se poată juca cu porţile închise, relatează EFE.

Cluburile greceşti se vor reuni joi pentru a stabili ce protocoale trebuie implementate dacă programul competiţional, care tocmai intrase în faza de play-off în momentul suspendării din cauza pandemiei de coronavirus, va fi menţinut sau va fi gândit un alt program ţinând seama de deplasările pe care echipele vor trebui să le facă,potrivit agerpres.ro.

Citește și: Eugen Teodorovici a luat foc după declarația făcută de Florin Cîțu privind pensiile: Nu e normal ca un drept cuvenit printr-o lege să fie pur și simplu tăiat

Reluarea Superligii elene va permite desemnarea campioanei calificată în Liga Campionilor, şi celelalte trei echipe care vor juca în Europa League.

Superliga din Grecia a confirmat că se vor disputa după acelaşi format atât play-off-ul cât şi play-out-ul, care va decide cele două echipe ce vor retrograda în liga secundă.

Grecia a raportat până marţi 2.900 de cazuri pozitive la Covid-19 şi 173 de decese, fiind una din ţările europene cel mai puţin afectate de pandemie până acum.

Citește și: A trecut un an de la condamnarea fostului lider PSD! Când ar putea fi eliberat Liviu Dragnea

În ultimele zile, cluburile au negociat diverse amendamente ale regulamentului de competiţie cu Federaţia greacă de fotbal pentru a prelungi durata campionatului, pentru a reduce costurile cu arbitri în acest sezon şi pentru a creşte de la 7 la 9 numărul jucătorilor de pe banca tehnică.

Aceste modificări vor fi votate vineri la sediul federaţiei elene de fotbal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.