Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Green Book' a primit premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj

imdb
green book

"Green Book" a primit premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj, la cea de-a 91-a ediţie a galei Academiei de film americane, care a avut loc duminică noapte, la Dolby Theatre din Los Angeles, scrie Mediafax.

"Green Book", de Peter Farrelly, a devenit un favorit în cursa pentru premiul Oscar pentru cel mai bun film după ce a câştigat şi Globul de Aur pentru cea mai bună comedie, dar şi trofeul Sindicatului producătorilor americani.

Un film "road trip" a cărui acțiune are loc în anii 1960, într-o Americă segregată, "Green Book", cu cinci nominalizări, a mai primit, duminică noapte, premiile Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar (Mahershala Ali) și cel mai bun scenariu original, semnat de Nick Vallelonga, Brian Currie și Peter Farrelly.

Citește și: Oscar 2019: Lista completă a câştigătorilor

Anul acesta au mai fost nominalizate la premiul Oscar pentru cel mai bun film "Black Panther", "BlacKkKlansman", "Bohemian Rhapsody","The Favourite", "Roma", "A Star Is Born" şi "Vice".

Anul trecut, lungmetrajul "The Shape of Water", de Guillermo del Toro, a fost, cu patru trofee Oscar, marele câştigător, fiind desemnat şi cel mai bun film.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.