Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gregorian Bivolaru vrea să se răzbune pe 'MIRESELE' sale: Ce le pregătește Guru

Gregorian Bivolaru

Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, vrea să se răzbune cu vârf și îndesat pe "miresele" din cauza cărora a ajuns după gratii.

Gregorian Bivolaru a cerut redeschiderea procesului penal în care a fost găsit vinovat pentru act sexual cu un minor, pe motiv că judecarea acestuia s-a făcut în lipsa sa, fiind plecat din ţară. Şi, pentru a oferi un adevărat spectacol în sala de judecată, guru a chemat la bară toate "miresele" MISA, ca să povestească cu lux de amănunte ce se întâmpla la şedinţele de "integrare în absolut". Dacă solicitarea de rejudecare a dosarului va fi admisă de judecătorii de la Tribunalul Sibiu, procesul ar putea fi repus pe rol şi reluată cercetarea judecătorească.

Citește și: Ministrul de Externe, reacţie în scandalul steagului secuiesc: Discuţie lămuritoare cu Hans Klemm

Gregorian Bivolaru a plecat din România în anul 2004 iar în 2005 a primit azil politic în Suedia. Pe 26 februarie anul acesta a fost prins de autorităţile franceze în timp ce se afla la un târg în Paris. Pe parcursul judecării cererii de extrădare, autorităţile suedeze au informat magistraţii francezi că îl menţin pe Gregorian Bivolaru ca azilant. Uterior, guru a fost extrădat. "În urma cooperării poliţieneşti internaţionale cu autorităţile judiciare din Franţa, la data de 22 iulie, poliţiştii din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – I.G.P.R. au efectuat o misiune de preluare, sub escortă, a unui bărbat de 64 de ani, pe numele căruia este emis un mandat de executare a pedepsei pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu minor. Acesta a fost introdus într-un Centru de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Române. Acţiunea a beneficiat de sprijinul celorlalte agenţii de aplicare a legii, cu competenţe în domeniu", se anunţa într-un comunicat de presă al Poliţiei Române, anunță spynews.ro.

Citește și: A ieșit GOALĂ din saună ca să prindă hoțul / VIDEO

Liderul MISA a figurat pe lista Agenţiei poliţiei europene (Europol), printre cei mai căutaţi infractori, alături de persoane precum Salah Abdeslam, dat în urmărire pentru implicare în atacurile teroriste comise la Paris în noiembrie 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.