Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Greii fotbalului mondial și-au anunțat participarea la meciul de retragere a lui Adrian Mutu: Ce invitații a lansat 'Briliantul'

www.gsp.ro
Adrian Mutu

Adrian Mutu se pregătește intens pentru a-și organiza meciul de retragere din fotbal. Deși a renunțat la cariera de jucător în urmă cu trei ani, fostul decar al naționalei vrea să aibă o partidă de retragere cu totul specială, care va avea loc anul viitor la 13 iunie, potrivit Mediafax.

Mutu și-a invitat o parte dintre fotbaliștii lângă care a evoluat, iar nume mari din jucătorii din fotbalul internațional au început să își confirme prezența.

"Gennaro "Rino" Gattuso şi Sébastien Frey intră în teren alături de Totti şi Pirlo. Aceştia sunt doar primii 4 jucători confirmaţi şi anunţaţi în echipa vedetelor lumii, prieteni şi foşti colegi de echipă cu Adrian Mutu.

Citește și: Nebunie mare în cazul Caracal! Anchetatorii i-au interzis lui Dincă: ‘S-a dat ordin pe unitate să nu aibă acces’

În echipa României, pe lângă Mirel Rădoi şi Adrian Mutu, vor intra în teren Giani Kiriţă şi Marius Niculae.

Meciul din 13 iunie din cadrul Sports Festival va fi un amical care marchează retragerea lui Adrian Mutu ca jucător, după o carieră impresionantă la naţionala României, dar şi la echipe mari din străinătate. Prieteni şi foşti coechipieri ai fotbalistului vor participa la meciul demonstrativ, care va fi un adevărat spectacol.

Partida se va disputa pe Cluj Arena în data de 13 iunie 2020, iar peste 3000 de bilete s-au vândut deja la preţuri preferenţiale. În categoria Early Bird organizatorii au alocat 6000 de bilete cu preţuri care variază între 25 şi 150 RON, în funcţie de categorie. Bilete pe www.sportsfestival.com şi www.entertix.ro " , se arată în comunicatul organizatorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.