Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Greta Thunberg a lansat un mesaj la cump[tare de Black Friday: 'Supra-consumul trebuie ţinut sub control'

Supra-consumul trebuie ţinut sub control, în special odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, a atras atenţia activista suedeză pentru mediu Greta Thunberg într-un mesaj publicat vineri pe reţelele sociale legat de grevele şcolare săptămânale pe care le conduce, relatează DPA, potrivit Agerpres.

"Grevă şcolară, săptămâna 119. Astăzi este Black Friday. Supra-consumul distruge condiţiile de viaţă prezente şi viitoare şi planeta în sine. Nu cumpăraţi lucruri de care nu aveţi nevoie", a scris adolescenta pe Twitter.

Citește și: Medic: ‘Dacă nu credeți că există COVID19 mergeți voluntari la un spital ce tratează astfel de bolnavi. Țineți de mână un pacient speriat care abia respiră’

Black Friday, care are loc în acest an la 27 noiembrie, este o perioadă mult-aşteptată de reduceri în timpul căreia comercianţii cu amănuntul oferă nenumărate chilipiruri şi oferte - atât online, cât şi în magazine.

În mesajul său figurează, de asemenea, un semn pictat manual pe care scrie "Grevă şcolară pentru climă".

Tânăra de 17 ani a revenit online pentru acţiunea ei săptămânală în domeniul mediului în octombrie, citând recomandări ale autorităţilor sanitare suedeze menite să limiteze o creştere a numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Thunberg a organizat prima grevă şcolară în august 2018 în faţa parlamentului suedez, acţiune care s-a dezvoltat într-o mişcare la nivel mondial pentru a atrage atenţia asupra schimbărilor climatice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.