Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Greu din PSD, reacţie FURIBUNDĂ după reţinerea şefului CJ Neamţ: ‘Statul paralel transmite un mesaj către PSD...’

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a avut o reacţie dură după ce fostul deputat Ionel Arsene, în prezent preşedinte al CJ Neamţ, a fost reţinut, ulterior eliberat sub control judiciar. Ştefănescu a mărturisit, într-o intervenţie la România TV,  că întreaga situaţie nu este altceva decât un mesaj pe care statul paralel l-ar transmite către PSD. “Avem încă o listă neagră pentru PSD şi vă vom abuza, vă vom teroriza”, a declarat Ştefănescu.

Citeşte şi: Ionel Arsene, prima REACŢIE după ce a scăpat de arest: 'Vă mulţumesc că aţi crezut în mine...'

"Nu mai suntem şocaţi când unui coleg i se pun cătuşele la mâini. Am fost şocaţi de-a lungul timpului. (...) Ştiam de la început că dosarul e o mizerie. La putere, în 2013, era tot statul paralel. Puteau să îl aresteze, dar nu au făcut-o pentru că ştiau că nu sunt probe şi că dosarul e o mizerie.

Ne trimit nouă un mesaj. Mulţumim lui Dumnezeu că magistraţii încep să îşi rupă lanţurile. Ne dau nouă un mesaj: “Avem încă o listă neagră pentru PSD şi vă vom abuza, vă vom teroriza”. Şi în acest timp e un mesaj pentru Hellvig, prin Horia Georgescu. Georgescu a spus că a primit ordin să facă, ca să îl scoată din cursă pe Crin Antonescu, un dosar pentru Hellvig.”, a declarat Codrin Ştefănescu.

"Noi suntem convinşi că acţiunile astea ale sistemului sunt radicale, abuzive şi ilegale. Ce s-a întâmplat în cazul colegului nostru, Ionel Arsene, pe care nu o să-l părăsim niciodată, că nu ne speriem, să ştiţi că este abuziv. Şi Oana Florea, şi Liviu Pleşoianu, toţi cei care au declaraţii împotriva statului paralel sunt pe o listă neagră. Noi vom duce lupta până la capăt ca astfel de odioşenii să nu se mai întâmple într-o ţară democratică.", a completat Ştefănescu.

Fostul deputat PSD Ionel Arsene, în prezent preşedinte al CJ Neamţ, a fost eliberat din arest și urmează să fie plasat sub control judiciar. Decizia Tribunalului Bacău nu este definitivă.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul lui Sebastian Ghiţă: Decizie NEAŞTEPTATĂ, luată de fostul deputat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.