Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Arsene, prima REACŢIE după ce a scăpat de arest: 'Vă mulţumesc că aţi crezut în mine...'

digi24.ro
ionel arsene

Fostul deputat PSD Ionel Arsene, în prezent preşedinte al CJ Neamţ, a fost eliberat din arest și urmează să fie plasat sub control judiciar. Decizia Tribunalului Bacău nu este definitivă. La auzul veştii, Arsene a avut o reacţie fulger. Fostul deputat a postat pe Facebook un mesaj de mulţumire către familia sa şi promite că-şi va demonstra nevinovăţia, mai departe, în instanţă.

Citeşte şi: Consilierul lui Isărescu vine cu veşti ŞOC: BNR nu exclude o nouă CREŞTERE a dobânzii de politică monetară

"Alex, Gabi, părinții mei dragi, prietenii mei iertați-mă că ați fost nevoiți să treceți prin asta!

Vă mulțumesc că ați crezut în mine chiar dacă situația, sunt convins, v-a fost prezentată deformat. Au fost multe speculații, multe interpretări care s-au făcut cu privire la dosarul de care sunt vizat. Nu voi sta acum să le demontez, ci voi lăsa justiția să arate adevărul. Am încredere în conduita magistraților, am încredere în capacitatea lor de a judeca cu celeritate acest caz. Nu voi face comentarii cu privire la dosar. Voi demonstra în instanță datele cu privire la nevinovăţia mea. Vă asigur ca sunt demn de toată afecțiunea și încrederea pe care mi-ați arătat-o în aceste zile!

Sunt absolut conștient de cât de grea este această situație și nu voi încerca nicio secundă să disimulez sau să minimalizez momentul dar vă asigur pe toți că vom merge mai departe, mai fermi și mai hotărați! Nu voi lasa ca cele întâmplate să-mi afecteze activitatea și voi munci în continuare cu același drag pentru Neamț și pentru România!

Celor care sperau că prin această acțiune a procuraturii nu îmi voi continua activitatea de președinte al Consiliului Județean Neamț le transmit că nu voi renunța la exercitarea mandatului pe care nemțenii mi l-au încredințat. Avem treabă în perioada următoare, avem proiecte de implementat.

Sunt sigur că voi toți îmi veți fi în continuare alături pentru a ne duce la bun sfârșit toate proiectele promise, deoarece încrederea oamenilor este cea mai de preț resursă pe care o putem avea!

Dumnezeu să ne ajute!", a scris Ionel Arsene pe Facebook.

Citeşte şi: Afaceristul Nelu Iordache iese la rampă după audierea la DNA: Explicaţii HALUCINANTE despre întâlnirea cu ambasadorul Olandei .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.