Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Greva generală blochează administrația: aceste ajutoare nu se mai plătesc

gorjeanul.ro
bani pensie

Greva generală blochează administrația: aceste ajutoare nu se mai plătesc

Greva generală declanșată ieri, în instituțiile subordonate Ministerului Muncii, începe să își arate efectele nedorite în societate, relatează Rador Radio România.

Ajutoarele de deces, acordate prin intermediul Caselor Județene de Pensii, nu se mai plătesc, în această perioadă, a declarat liderul sindical de la Constanța, Steliana Brighiu. „Noi mergem în continuare cu greva, nu se fac plăți de ajutoare de deces, din păcate. Cam astea sunt singurele noutăți pe care vi le pot spune. Nu s-a întâmplat absolut nimic până la acest moment. Doamna ministru, din păcate, se află la o întâlnire la Bruxelles și revine în țară în cursul zilei de astăzi. Așteptăm”, spune liderul sindical de la Constanța, Steliana Brighiu.

Ce îi nemulțumește

Sindicaliștii spun că nu sunt de acord cu propunerea despre care se vorbește neoficial, ca revendicările greviștilor să fie rezolvate odată cu adoptarea legii salarizării unitare, aflate acum în lucru.

“Așa cum se vehiculează în media, va intra în vigoare cu ianuarie 2025, lucru care este inacceptabil. Noi trăim vremuri la acest moment, până în ianuarie 2025, este vorba de încă un an. Deja ni se promite de ani buni, ni se promite că se va aproba această lege unică a salarizării. Nu mai putem să mai să mai acceptăm încă un termen de așa lungă durată”, a mai spus liderul sindical de la Constanța, Steliana Brighiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.