Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Greva transportatorilor a fost SUSPENDATĂ după intervenția comisiei parlamentare: Cursele se reiau

Inquam Photos / Mircea Manole
protest transportatori rca Inquam Photos

Federația Transportatorilor anunță că greva încetează după intervenția conducerii comisiei de transporturi a Camerei Deputaților, anunță Antena 3.

Transporturile de persoane urmează a fi reluate începând cu ora 14.00

Deputatul PSD Marius Sorin Bota anunță că a transmis, împreună cu președintele Comisiei de transporturi din Camera Deputaților, o invitație ministrului Lucian Șova pentru a da explicații în fața Comisiei cu privire la ordinul de modificare a condițiilor de relicențiere a traseelor în transportul public interjudețean. Joi, transportatorii au intrat în grevă, sute de curse fiind afectate.

"În opinia mea, liberalizarea transportului public interjudețean este înțeleasă greșit de către actualul ministru. Am avut o discuție, la un moment dat, în interiorul partidului de care domnia sa nu a ținut cont și a dat drumul la Ordin așa cum a considerat dânsul că intelege sa facă liberalizarea tranportului public (la fel cum au făcut alții privatizarea în România a ceea ce, probabil, nu trebuia privatizat). Nu suntem de acord cu acest Ordin în forma actuală. În acest sens conducerea Comisiei de transporturi și infrastructură din Camera Deputaților a adresat domnului ministru o invitație pentru a discuta politici publice de transport, deoarece în acest caz suntem în situația de a discuta politici publice de transport pe termen mediu și lung", a declarat deputatul, potrivit unui comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.