Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grindeanu, după întâlnirea cu ministrul Sănătății. Săgeți pentru fostul ministru Vlad Voiculescu

Guvernul Romaniei
Sorin Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu s-a întâlnit marți cu ministrul Sănătății. Acesta a spus că a discutat cu ministrul Florin Bodog despre situația pe care a găsit-o la minister, despre soluțiile pe care le are ministrul pe diverse componente, precum și despre investiții.

„Am discutat despre situația pe care găsit-o aici, despre soluțiile pe care le are pe diverse componente, despre investiții, despre ceea ce înseamnă acordurile cu Banca Mondială și Banca Europeană de Investiții, astfel încât aceste sume, investiții, să fie folosite conform priorităților pe care el-am prevăzut în programul de guvernare.”, a spus Sorin Grindeanu.

Întrebat care sunt principalele priorități ale ministerului Sănătății, Sorin Grindeanu a răspuns: „Investițiile, așa cum v-am spus. Vorbim despre acel acord cu Banca Mondială de 250 de milioane, care este extrem de important pentru noi. Spitalele regionale prinse în programul de guvernare (...) și bineînțeles tot ceea ce înseamnă problema medicamentelor. Ni s-a prezentat în mare (...) ce a găsit, pentru că lucrurile nu sunt foarte simple la Ministerul Săntății și tronează de un an de zile anumite probleme care trebuiesc rezolvat.”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.