Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grindeanu face pe Robin Hood cu angajații de la TAROM: Sunt vizați toți angajații cu salarii mari

Banatul Azi
Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, spune că la Tarom este nevoie de solidaritate din partea celor care au venituri mari cu cei care încă sunt plătiți cu salariul minim pe economie. „Tarom poate fi salvat! Pentru asta este nevoie de îndeplinirea reformelor asumate și de reducerea datoriilor. Trebuie găsite soluții punctuale de conducerea TAROM în cadrul companiei! Solidaritate din partea celor care au venituri mari cu cei care încă sunt plătiți cu salariul minim pe economie”, scrie pe Facebook Sorin Grindeanu.

În cursul zilei, ministrul Transporturilor a afirmat că Tarom „nu se află într-o situație economică bună, din păcate”.

„De asemenea, am mai declarat acest lucru, îmi doresc, și nu doar eu, Guvernul României și cred că orice român de bună credință, ca Taromul să nu intre într-un scenariu asemănător altor companii de transport aerian, scenariu nu tocmai fericit. Îmi doresc, în momentulîn care ne-am angajat, totuși, la un plan cu Comisia Europeană, un lucru pe care România și l-a asumat pentru salvarea Taromului, să se intre pe acel făgaș. Un plan asumat, repet, un plan care dă o șansă companiei Tarom de a fi salvată. Știu că există mulți angajați, în special în teritoriu, ai Taromului care au nivelul de salariu minimpe economie și mă așteptam ca acolo, în primul rând, să se vină cu revendicări, nu revendicări pentru tot personalul, unii dintre ei avât nivelul de salarizare asemănător cu nivelul de salarizare la companii care merg foarte bine economic”, a spus Grindeanu.

De săptămâna viitoare, niciun avion al companiei aeriene Tarom nu va mai decola în unele nopți între 4.00-7.00 dimineața, potrivit unui anunț al sindicaliștilor. Angajații vor protesta de două ori pe săptămână și iau în calcul și o grevă generală, din cauza nemulțumirilor legate de salarii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.