Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grindeanu îi dă REPLICA lui Dragnea: 'Îmi pare rău, NU mai sunt membru...'

Inquam Photos / Octav Ganea
grindeanu guvern gesturi inquam

Premierul Sorin Grindeanu a declarat că mai important decât prezenţa sa, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor este că Legea salarizării unitare a primit votul final în Parlament.

" Eu cred că cel mai important lucru, astăzi (miercuri - n.r.) în Parlament a fost faptul că s-a adoptat această lege extrem de importantă - o parte importantă a ofertei noastre, a programului nostru de guvernare la care au muncit foarte mulţi colegi, asta e cel mai important lucru. Şi, din păcate, dezbaterea care trebuia să fie pe acest subiect, pe cel al adoptării acestei Legi a salarizării unitare, a fost deturnată spre altceva. Să ştiţi că eu nu sunt membru în Parlament, nu sunt deputat, dar nu asta este important, prezenţa mea... ", a declarat Sorin Grindeanu, aflat în vizită de lucru în Franţa, într-o intervenţie telefonică de la Paris, la Antena 3, întrebat despre declaraţia preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, care a semnalat absenţa premierului de la votul din Camera Deputaţilor la Legea salarizării unitare, conform Agerpres.

Citește și: Bomba sexy numită de Grindeanu la ROMATSA! Cine este și cât câștigă

Premierul nu a dorit să răspundă, fiind întrebat dacă a fost invitat să participe la şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor.

"Nu răspund la chestiunea asta, vă spun doar atât: sunt un susţinător şi susţin Legea salarizării unitare. (...) A lucrat extraordinar doamna Lia Olguţa Vasilescu, demult, împreună cu o întreagă echipă de la partid şi ăsta este cel mai important lucru, nu că am fost eu sau nu invitat. Totodată, pe locul patru, cinci, şase ca importanţă, dacă pot să spun aşa, după adoptare şi după tot ceea ce înseamnă ca impact această lege în societate, este faptul că noi, şi eu, şi colegii mei din Guvern, am susţinut şi susţinem această lege şi am spus-o în repetate rânduri. Era absolut necesar să avem această lege. Şi mă bucur şi îi felicit pe parlamentari că au putut să adopte într-un ritm, spun eu, destul de alert Legea salarizării unitare. Îmi pare rău, nu mai sunt membru în Parlamentul României, dacă aş fi fost membru în Parlamentul României, astăzi, aş fi fost şi aş fi votat cu două mâini, dacă pot să spun aşa, această lege extrem de utilă şi de bună pentru ţara noastră", a mai afirmat Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.