Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grindeanu îi suflă-n ceafă lui Ciolacu. Își dorește să devină președintele PSD și o spune chiar el

Inquam Photos / Octav Ganea
ciolacu grindeanu

Sorin Grindeanu spune că se gândește să preia locul lui Marcel Ciolacu, la conducerea PSD. Potrivit spuselor sale, un om politic ar fi ipocrit dacă nu ar recunoaște că își dorește să ajungă la conducerea partidului din care face parte.

„Mi-aș dori să avem congres de tipul congresului din 2001. Ceea ce ar însemna că avem președintele României și că suntem într-o zonă în care, probabil, am deveni vioara întâi în guvernul viitor. Asta îmi doresc.

Sigur că orice om politic, care nu e ipocrit și nu minte, când se înscrie într-un partid, cred că într-un final își dorește să ajungă în fruntea acelui partid”, a declarat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Totuși, precizează Grindeanu, nu s-ar implica într-o luptă pentru putere decât în anumite condiții.

„Nu e nimic...Dacă condițiile sunt acelea pe care le-am anunțat, nu exclud acea posibilitate”, a precizat ministrul, potrivit digi 24.

Grindeanu nu mai vrea să fie prim-ministru

Prim-vicepreședintele PSD spune că nu și-ar mai dori poziția de premier al României. El a fost desemnat șef al Guvernului, pentru o perioadă scurtă, în anul 2017, la propunerea lui Liviu Dragnea.

În timpul guvernării sale a fost adoptată controversata Ordonanță 13, care a dus la ample proteste de stradă împotriva PSD și a lui Liviu Dragnea.

„Nu. Am mai fost și nu cred că e o soluție pe care să o am și nici nu mi-o doresc”, a mai spus Sorin Grindeanu cu privire la posibilitatea de a conduce guvernul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.