Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grindeanu l-a DEMIS pe șeful de la Antifraudă. Cine îl înlocuiește

Inquam Photos / George Călin
Inquam Sorin Grindeanu gesturi

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a decis înlocuirea lui Petre-Dragoş Voinescu de la conducerea Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), decizia fiind publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Citește și: Doi ROMÂNI, între victimele atentatului din Londra

În locul lui Voinescu a fost numit Marin-Marius Florea, fost director pentru Activitate de Inspecţie Fiscală în cadrul Direcţiei Judeţene de Finanţe Giurgiu, informează News.ro.

El lucrează în sistemul finanţelor publice din 1998, ocupând, pe rând, funcţii în cadrul Direcţiei de Control Fiscal a Ministerului de Finanţe, Direcţiei Antifraudă a ANAF şi, înainte de a fi numit la Giurgiu, Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Ilfov, unde a ocupat postul de director de Activitate de Inspecţie Fiscală.

Iniţial, pentru acest post a fost luat în calcul Gabriel Gheorghe, fost candidat din partea ALDE la ultimele alegeri parlamentare. Acesta a recunoscut public că este luat în calcul pentru conducerea Antifraudei, dar numele său a căzut în final în urma negocierilor politice, scrie Profit.ro.

Petre-Dragoş Voinescu a fost numit, în noiembrie anul trecut, prin detaşare, în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, cu rolul de a coordona Direcţia Generală Antifraudă Fiscală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.