Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grup de pedofili din Germania, DESTRUCTURAT de Poliție: organizau orgii sexuale cu minori, îi drogau și apoi îi filmau cum își bat joc de ei

Observator
fetita copil abuzat

Patru bărbaţi judecaţi pentru violuri repetate asupra unor copii în casa unuia dintre inculpaţi, care iniţiase o reţea de pedofilie, au fost condamnaţi marţi în Germania la pedepse între 10 şi 14 ani de închisoare, transmite AFP, informează Agerpres.

Dezvăluirea acestui scandal cu numeroase ramificaţii a şocat ţara şi a contribuit la o recentă înăsprire a legislaţiei penale ce pedepseşte violenţele sexuale împotriva minorilor.

Marţi, tribunalul din Münster (vest) l-a condamnat pe inculpatul principal, un bărbat de 28 de ani, pentru violarea fiului partenerei sale, un băiat care avea pe atunci 10 ani şi pe care l-a 'oferit' apoi prin internet mai multor bărbaţi.

Pedepse de până la 12 ani

Dintre aceştia, trei au fost judecaţi şi au primit condamnări între 10 şi 12 ani de detenţie fără posibilitate de eliberare condiţionată. Ei au fost acuzaţi că au participat la un weekend de 'orgii' în casa inculpatului principal, ocazie cu care cel puţin doi băieţi au fost drogaţi şi violaţi.

Mama unuia dintre pedofili știa

Mama bărbatului de 28 de ani a primit 5 ani de închisoare cu executare. Ea era proprietara casei din Münster şi era la curent cu ce se întâmpla acolo.

În cazul celor patru bărbaţi, pedepsele au fost însoţite de o măsură de siguranţă preventivă menită să evite recidiva după ieşirea din închisoare.

Pe lângă faptele 'profund tulburătoare', înregistrările video confiscate au arătat lipsa de scrupule a inculpaţilor, conform opiniei tribunalului.

„Făceau parte din viața cotidiană”

Totodată, imaginile lasă impresia că abuzurile sexuale făceau 'parte, din nefericire, din viaţa cotidiană' a copiilor victime, a remarcat preşedintele instanţei, Matthias Pheiler.

Hard-disk-urile ce conţineau aproape 500 de terabiţi de date, mai ales imagini video şi fotografii, confiscate din locuinţa principalului inculpat, un pasionat de informatică, au dus la deschiderea unei ample anchete.

50 de suspecți în acest caz, din care 30 deja în închisoare

Alte cinci persoane au fost condamnate deja în legătură cu acest caz şi 50 de suspecţi au fost identificaţi, dintre care 30 sunt încarceraţi.

Acest caz s-a derulat în landul Renania de Nord - Westfalia, unde şi alte scandaluri de reţele de pedofilie au ajuns recent în atenţia opiniei publice.

Sute de violuri comise de mai mulți bărbați

Într-un camping din Lügde, între 2008 şi 2018 au fost comise sute de violuri asupra unor copii de către bărbaţi care au fost arestaţi între timp.

În octombrie 2020, un bărbat, acuzat că iniţiase o vastă reţea din oraşul Bergisch Gladbach şi că îşi abuzase el însuşi fiica de mai multe ori, a fost condamnat la 12 ani de închisoare de un tribunal din Koln.

Vezi și: ȘOCANT: Mii de abuzuri sexuale la copii mai mici de 7 ani! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.