Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grup infracţional ce a sustras 500 tone de uree, destructurat de poliţiştii din portul maritim

port constanta

Un grup infracţional organizat, format din angajaţi ai unei firme din Portul Constanţa, transportatori şi administratori de societăţi comerciale din domeniul comerţului cu cereale, suspectaţi de sustragerea a 500 tone de uree, în valoare de 1,3 milioane lei, a fost destructurat de poliţişti, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean, potrivit Agerpres.

Anchetatorii au dispus în acest caz efectuarea a 13 percheziţii domiciliare în judeţele Constanţa, Ialomiţa şi Brăila.

"Astăzi, 29 iunie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au destructurat un grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Astfel, sunt puse în aplicare 13 mandate de percheziţie domiciliară, dintre care 10 în judeţul Constanţa, 2 în judeţul Ialomiţa şi 1 în judeţul Brăila", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Conform sursei citate, din cercetări a reieşit că, în anul 2021, mai multe persoane - angajaţi ai unei societăţi comerciale din Portul Constanţa, transportatori şi administratori de societăţi comerciale din domeniul comerţului cu cereale - ar fi sustras aproximativ 500 de tone de uree din magaziile respectivei societăţi comerciale. Prejudiciul estimat este de aproximativ 1.300.000 de lei.

Suportul a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Activităţile beneficiază de sprijinul poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, serviciilor de combatere a criminalităţii organizate Ialomiţa şi Brăila, precum şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.