Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grup infracţional specializat în furturi de seifuri, destructurat de poliţişti

seif

Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv, vineri, pentru 30 de zile, ei fiind prinşi în flagrant după ce au sustras un seif din cadrul unei societăţi comerciale din Sectorul 2 al Capitalei, iar în prezent se află în Arestul Poliţiei Timiş, potrivit Agerpres.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Timiş cu sprijinul Direcţiei de Investigaţii Criminale Bucureşti şi al Serviciului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Capitalei au destructurat un grup infracţional din Timiş, specializat în comiterea furturilor de seifuri, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Trei bărbaţi de 36 de ani, 40 de ani şi 41 de ani au fost depistaţi în flagrant după ce au sustras un seif din cadrul unei societăţi comerciale din Sectorul 2. În noaptea de 13 aprilie, cei trei bărbaţi au scos din funcţiune sistemul de alarmă prin bruierea şi distrugerea acestuia, au pătruns prin efracţie, iar din interiorul unei societăţi comerciale au sustras un seif pe care l-au urcat într-un autovehicul şi au plecat către judeţul Timiş.

În timp ce se deplasau către un loc sigur pentru forţarea seifului, respectiv în apropierea localităţii Poiana lui Stânga, ei au fost imobilizaţi şi încătuşaţi de poliţiştii Brigăzii de Operaţiuni Speciale Bucureşti şi predaţi de îndată poliţiştilor de investigaţii criminale din Timiş, care i-au condus la

audieri. S-a constatat că în interiorul maşinii se aflau mai multe dispozitive folosite la comiterea faptei, printre care şi un aparat de bruiaj, seiful sustras şi două recipiente de motorină.

Vineri, cei trei bărbaţi au fost prezentaţi magistraţilor care au dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. În prezent, se află în desfăşurare trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Timişoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.