Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupul american Mondelez oferă 2,5 miliarde de dolari pentru divizia internaţională a Campbell Soup

facebook.com
lobby bani

Gigantul american Mondelez International Inc este în negocieri avansate pentru achiziţionarea brandurilor internaţionale scoase la vânzare de compania alimentară americană Campbell Soup Co, valoarea estimată a tranzacţiei fiind de 2,5 miliarde de dolari, a anunţat Bloomberg, citând surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul, transmite Reuters, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ministrul Educației vine cu o propunere fără precedent! Ecaterina Andronescu dorește schimbări majore pentru examenul de Bacalaureat

Mondelez, producătorul biscuiţilor Oreo, negociază termenii finali ai acordului, care includ achiziţionarea brandului de biscuiţi Arnott din Australia şi a producătorului de snack-uri Kelsen Group din Danemarca, susţin sursele.

Reprezentanţii Campbell şi Mondelez nu au comentat informaţia.

Citește și: Cristina Țopescu se implică în scandalul momentului! Reacția acesteia după ieșirea lui Chirilă:’Suntem oameni, nu sfinţi’

Alte firme interesate de divizia internaţională a Campbell Soup sunt producătorul italian de dulciuri Ferrero şi un consorţiu alcătuit din firmele de private equity KKR & Co şi Bain Capital.

Compania americană Campbell a demarat vânzarea diviziei internaţionale şi a celei de alimente congelate în august, ca urmare a implementării unui plan de revizuire a afacerilor, aşa cum au făcut rivalele Kraft Heinz şi Kellogg.

Citește și: Toți românii sunt vizați! Prețul gazului va fi modificat- Decizia luată de Guvern

Divizia internaţională a Campbell include branduri de biscuiţi şi snacks-uri, unităţi de producţie din Indonezia şi Malaezia şi afacerile din Hong Kong şi Japonia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.