Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupul DIGI a virat taxe şi impozite în valoare de 99 de milioane de lei în contul bugetului de stat

digi

Grupul DIGI a virat în luna noiembrie 2021, în contul bugetului de stat, taxe şi impozite în valoare de 99 de milioane de lei, informează vineri compania.

"Datorită dezvoltării şi creşterii constante a business-ului din România, compania reprezintă astăzi unul dintre cei mai importanţi contribuabili ai bugetului de stat, după ce doar în trimestrul al treilea al anului 2021, a achitat 275 milioane lei, o contribuţie record în cei peste 28 de ani de activitate ai companiei pe piaţa locală. În luna octombrie 2021, compania a contribuit cu suma record de 111 milioane de lei, reprezentând taxe şi impozite", se spune într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, compania a pus în practică o viziune de business solidă, bazată pe investiţii durabile şi pe extinderea continuă a serviciilor, cu scopul de a satisface nevoile tot mai diverse ale clienţilor.

Astfel, DIGI ocupă astăzi poziţia de lider de piaţă pe segmentul serviciilor de televiziune şi internet fix în România şi, totodată, este unul dintre cei mai mari angajatori din ţară, cu peste 14.700 de angajaţi dedicaţi operaţiunilor derulate de societăţile grupului pe piaţa locală, potrivit Agerpres.ro.

DIGI, prin operaţiunile companiei de telecomunicaţii RCS & RDS şi a tuturor entităţilor sale care îşi desfăşoară activitatea în România, aduce pe piaţă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile de cea mai bună calitate, la preţuri avantajoase, de care se bucură milioane de abonaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.