Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupul feminin Little Mix, pauză după 10 ani de carieră

romanticfm.ro
top muzical

Grupul feminin pop Little Mix a anunţat că va lua o pauză pe termen nedeterminat, după 10 ani de carieră, şi insistă că aceasta nu va reprezenta finalul, scrie BBC, potrivit news.ro.

Pauza va începe după turneul din 2022, a anunţat grupul pe reţelele de socializare.

„Au fost 10 ani minunaţi, o aventură non-stop extraordinară şi simţim că este momentul potrivit pentru a lua o pauză pentru a ne putea reîncărca şi munci la alte proiecte”, au scris membrele grupului. „Nu putem mulţumi suficient pentru dragostea voastră şi sprijinul necontenit primit încă de la început. Vă iubim atât de mult”.

Citește și: Ex-demnitarul Costoiu RUPE TĂCEREA la ICCJ - A indicat-o pe Ecaterina Andronescu drept...

În ciuda anunţului, cântăreţele au spus că au planuri pentru mai multă muzică, turnee şi concerte. „Suntem surori şi ne vom avea mereu una pe cealaltă şi pe voi, fanii noştri, în vieţile noastre. Little Mix este pentru totdeauna”.

În ultimul an, grupul a devenit trio, după ce Jesy Nelson a plecat, în decembrie 2020, însă a lansat mai multe piese de succes.

Membrele trupei - Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock şi Jade Thirlwall - au lansat luna trecută primul album cu cele mai bune piese, la câteva luni după ce Perrie şi Leigh-Anne au născut.

Little Mix a fost format în urma emisiunii concurs „The X Factor”, în 2011. Iniţial, grupul se numea Rhythmix. Numele a fost schimbat după ce o organizaţie caritabilă omonimă a ameninţat că va deschide un proces.

Primele două single-uri ale Little Mix - „Cannonball”, cu care a câştigat concursul, şi „Wings” - au ajuns pe primul loc în topul britanic, iar în fiecare an grupul a avut cel puţin un cântec clasat în top 10.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.