Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupul Monza se alătură efortului comun al celor care se află deja în primele linii în fiecare zi în lupta contra virusului COVID-19

Monza Grup
Grupul Monza

În contextul generat de evoluția pandemiei COVID-19, în care orice acțiune este importantă și în deplin acord cu măsurile și protocoalele impuse de către autorități, Grupul Monza se alătură efortului comun al celor care se află deja în primele linii în fiecare zi în lupta contra virusului COVID-19 conform Ordinului MS 555/03.04.2020, anunță dr.Carmen ORBAN, Managerul Spitalului Monza.

”Încă de la debutul pandemiei, ne-am dorit să ne implicăm cu soluții pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie de noi, fie că vorbim despre pacienți sau medici. Putem face acest lucru doar într-un singur fel: amintindu-ne că suntem cu toții parte dintr-o mare familie. Oferind toți contribuția noastră. Nimeni nu poate câștiga singur și nimeni nu ar trebui să creadă că nu este important în această luptă. Știm că doar prin gesturi concrete, însumate, vom putea ajuta în vederea limitării răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2.

Din acest motiv, grupul Monza a decis să transforme Monza Metropolitan Hospital din București în Spital dedicat tratării pacienților COVID-19 punând la dispoziția pacienților atât un personal dedicat și instruit să lupte contra infecției SARS-CoV-2, cât și o infrastructură performantă.

Medicii, personalul medical și auxiliar au răspuns PREZENT. Au făcut-o pentru a onora profesia pe care au ales-o și pentru că îngrijirea pacienților COVID-19 reprezintă unica prioritate la acest moment.

Toți lucrăm împreună pentru a asigura dreptul pacienților la îngrijiri medicale continue și de cea mai înaltă calitate și pentru ca, în curând, să ne întâlnim pentru o îmbrățișare mare.

Monza, întotdeauna pentru oameni!”, a mai spus dr.Carmen Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.