Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupul Schwarz, care deţine retailerii Lidl şi Kaufland, donează bunuri în valoare de 10 milioane de euro pentru refugiaţii din Ucraina

inquamFOTO/Octav Ganea
refugiati ucraina

Grupul Schwarz, care deţine retailerii Lidl şi Kaufland, donează bunuri în valoare de 10 milioane de euro pentru refugiaţii din Ucraina, constând în alimente neperisabile, textile de uz casnic, articole de igienă şi alte produse de strictă necesitate.

"Grupul Schwarz urmăreşte cu îngrijorare evoluţia situaţiei actuale din Ucraina. În aceste momente, să oferim sprijin într-un mod cât mai rapid şi eficient este prioritar. Din acest motiv, Grupul Schwarz, prin intermediul Lidl şi Kaufland, colaborează cu o serie de organizaţii neguvernamentale de la faţa locului încă de la începutul crizei şi a oferit deja donaţii în bani şi în produse în valoare de 3 milioane de euro. Acest sprijin a fost majorat acum la 10 milioane de euro. Prin oferirea de alimente neperisabile, textile de uz casnic, articole de igienă şi alte produse de strictă necesitate, se aduce cât mai rapid o contribuţie semnificativă la aprovizionarea persoanelor refugiate din zonele aflate în apropierea graniţelor cu Ucraina", precizează grupul într-o postare pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.