Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupul Wagner ar putea înlocui armata rusă ca partener cheie de antrenament al armatei belaruse (ISW)

Telegram
Wagner

Grupul Wagner ar putea înlocui armata rusă ca partener cheie de antrenament al armatei belaruse, a spus Institutul pentru Studiul Războiului în ultimul lor raport.

Personalul Wagner a efectuat instruire la nivel de companie cu elemente ale mai multor brigăzi din Belarus, conform Ministerului Apărării din Belarus. În mod normal, armata belarusă desfășoară exerciții de antrenament cu antrenori ruși.

În plus, ISW a declarat că forțele ucrainene au efectuat operațiuni contraofensive pe cel puțin trei sectoare ale frontului pe 31 iulie. Ucraina a reușit să elibereze 2 kilometri pătrați de teritoriu în zona Bakhmut și 12,6 kilometri pătrați în direcțiile Berdyansk și Melitopol.

La începutul acestei săptămâni, trupele ruse au bombardat orașul Kostiantynivka, regiunea Donețk. Procuratura regională Donețk a declarat că orașul a fost bombardat cu muniții cu dispersie. În urma atacului, un băiat de 13 ani care păștea vite a primit multiple răni de schije.

O femeie de 68 de ani a fost rănită de o explozie de mină în propria curte, iar un bărbat de 44 de ani a fost rănit de schije în apropierea unui cimitir. Mai devreme în acea zi, un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost ucis și alți doi civili au fost răniți în urma unui atac de artilerie rusă asupra comunității Kostiantynivka.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.