Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guardiola crede că mijlocaşul portughez Bernardo Silva va rămâne la Manchester City şi sezonul următor

www.gsp.ro
Pep Guardiola

Antrenorul spaniol al lui Manchester City, Pep Guardiola, a declarat luni că mijlocaşul portughez Bernardo Silva, unul dintre oamenii de bază ai echipei, va rămâne la club în sezonul viitor, scrie AFP, potrivit agerpres.

"Cred că Bernardo Silva va rămâne la noi, dar, aşa cum am spus mereu de când am fost antrenor la Barca, nu vreau jucători care să rămână împotriva voinţei lor. Nu ştiu cum va evolua piaţa transferurilor", a spus Guardiola.

Potrivit presei spaniole, Bernardo Silva, 27 de ani, este în vizorul celor de la FC Barcelona, mai ales dacă se confirmă plecarea olandezului Frenkie de Jong.

Jucând de 33 de ori sezonul trecut în Premier League, fostul monegasc, ajuns la City în 2017, aparţine puternicului trio din linia mediană a echipei engleze alături de De Bruyne şi Rodri.

Autor al unui început de sezon excelent ediţia trecută, Silva a fost ales în septembrie, octombrie şi noiembrie drept cel mai bun jucător al clubului de către suporteri.

Manchester City a avut trei reprezentanţi, De Bruyne, fundaşul Joao Cancelo şi mijlocaşul Bernardo Silva, în echipa ideală a sezonului trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.