Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guillermo Barros Schelotto a fost numit în funcţia de selecţioner al echipei de fotbal a Paraguayului

latimes.com
Guillermo Barros Schelotto

Antrenorul argentinian Guillermo Barros Schelotto a fost numit, miercuri, în funcţia de selecţioner al echipei de fotbal a Paraguayului, în locul compatriotului său Eduardo Berizzo, demis joia trecută, informează agenţia EFE, citat de agerpres.

Asociaţia paraguayană de fotbal (APF) a anunţat, prin intermediul unui comunicat, numirea lui Guillermo Barros Schelotto ca antrenor principal şi a fratelui său, Gustavo, ca secund.

Barros Schelotto va avea ca obiectiv imediat redresarea selecţionatei "Albirroja" în ultimele runde din preliminariile Cupei Mondiale din 2022 din Qatar.

AFP anunţase, săptămâna trecută, încetarea contractului selecţionerului Eduardo Berizzo la cârma echipei naţionale, după înfrângerea severă (0-4) în faţa Boliviei, la La Paz, în preliminariile CM 2022.

După această înfrângere, Paraguay a coborât de pe locul 6 pe 8 (12 puncte) în clasamentul preliminariilor sud-americane pentru Cupa Mondială de fotbal din 2022.

Concedierea antrenorului argentinian Eduardo Berizzo, un discipol al lui Marcelo Bielsa, a fost precipitată de înfrângerea suferită în faţa modeştilor bolivieni, dar selecţionerul era deja "pe făraş" după o altă înfrângere categorică (0-3), cu Chile.

Eduardo Berizzo, foarte criticat de fanii paraguayeni, a preluat echipa naţională în februarie 2019. În 31 de meciuri, bilanţul său este de 7 victorii, 13 egaluri şi 11 înfrângeri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.