Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gușă se ia DE GULER cu CNN - Apostrofează postul pentru un material privind pedofilia din SUA și face comparații cu USR-PLUS

gusa

Mmebrul PSD, Cozmin Gușă, atacă în termeni duri publicația CNN care a abordat subiectul pedofililor într-una dintre emisiunile sale.

„Măgarii de la CNN, la ordinul bătrânilor corporatiști vinovați și depravați, au dat ieri tonul pentru “normalizarea” abordării publice a pedofililor.

Citește și: DOSAR 'Ăia 3.045.000 euro cad cu toții, nu rămâne așa în pom', îl asigura ofițerul Fleancu pe afaceristul Bogdan Savin, legat de expertiza din dosarul său penal

Ascultați-l pe prezentatorul televiziunii americane, Don Lemon, un gay declarat și fan excesiv al lui Biden printre altele, și-atunci o să vă explicați ce pericole percep familiile normale americane la gândul posibilei victorii a lui Biden-Soros.

“Frățiorii” din România a celor ce-au asemenea abordări în SUA sunt fix cei de la USR-PLUS, care la noi încep prin prigonirea publică a liderilor ortodocși și refuzul de a jura pe Biblie și de a-și face cruce”, scrie Cozmin Gușă pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.