Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă PROFEȚEȘTE: Donald Trump va IEȘI CÂȘTIGĂTOR din LUPTA cu COVID-19 și cursa pentru prezidențiale

Gușă

Analistul politic Cozmin Gușă susține că Donald Trump va câștiga alegerile prezidențiale din SUA și va învinge și coronavirusul. Gușă e de părere că boala sporește alura de președinte invincibil adoptată de Donald Trump.

"COVID ÎI RELANSEAZĂ CAMPANIA LUI TRUMP. TEHNICĂ DE AIKIDO FOLOSITĂ ÎMPOTRIVA ENERGIEI PUBLICE A VIRUSULUI!

Eveniment negativ pentru oricine, îmbolnăvirea de COVID a fost folosită însă de către strategii politicienilor lumii cu multă (și cinică) imaginație. România nu a făcut excepție, după cum am tot comentat încă din martie, dar REGINA manipulărilor pe bază de CORONAVIRUS este fără nicio îndoială SUA, la pachet cu mass-media americană dominată și manevrată de către corporatiștii anti-TRUMP.

Citește și: Un SINDICALIST din Educație îl ATACĂ pe Orban: Declarațiile privind eliminarea profesorilor care nu predau online din sistem sunt HAZARDATE

Până acum câteva zile, Trump și campania sa au fost marcați negativ și obligați la defensivă, tocmai prin PROPAGANDA COVIDULUI. De la anunțul public al infectării sale, totul s-a întors însă împotriva democraților și a lui BIDEN, echipa de strategi ai lui Trump având răbdare și aplicând magistral exact tehnicile artelor marțiale asiatice. Președintele SUA devine uman, vulnerabil la boală dar activ și muncind pentru națiune chiar din starea sa. Peste câteva zile, când va fi învins boala, cu un medicament experimental "MADE IN USA", Trump va apărea din nou ofensiv, fiind dovada vie că sistemul aflat sub conducerea sa funcționează și are soluții chiar în lupta cu COVIDUL. Iar democrații și Biden vor intra la rândul lor în defensivă, fapt ce le va fi fatal exact înainte cu câteva săptămâni de alegeri.

Vedeți, chiar asta e problema majoră a corporatiștilor robotizați la maximum, deci inumani în mare măsură: nu-și pot folosi mereu cu succes resursele nelimitate, tocmai pentru că le lipsește un ingredient "sine qua non", anume IMAGINAȚIA CONSTRUCTIVĂ, într-o lume în care au totuși de a face cu oameni, deci trebuie să reușească să manipuleze nu doar pornirile către consum, ci și EMOȚIILE MAI SOFISTICATE, DE TIP ASPIRAȚIONAL!

SO, LET'S MAKE AMERICA GREAT AGAIN!", scrie Cozmin Gușă pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.