Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gustavo Kuerten sare în apărarea lui Novak Djokovici, după scandalul de la Adria Tour

enational.ro
Novak Djokovici

Fostul tenisman brazilian Gustavo Kuerten i-a luat apărarea lui Novak Djokovici, după ce liderul mondial a fost criticat vehement pentru organizarea Adria Tour, în urma căruia s-au înregistrat mai multe cazuri de Covid-19, potrivit news.ro.

Citește și: EXCLUSIV VIDEO Cutremur major în Poliție! Scandal fără precedent: Mașini care circulă fără ITP valabil

"Nu putem nega că Adria Tour a fost un dezastru total, dar trebuie să înţelegem că Novak şi-a cerut scuze public. Lucrurile s-au făcut prost, dar oricine se poate înşela. Însă lumea crede că o persoană ca Novak Djokovici nu are dreptul să greşească. Mulţi oameni consideră că idolii lor nu au dreptul să se înşele. Novak este o persoană foarte implicată şi care se interesează de toate problemele din lume. Situaţia nu a fost uşoară, dar ce s-a întâmplat acolo va folosi pentru a înţelege cum trebuie făcute lucrurile. Trebuie protocoale clare pentru ca sportul nostru să continue", a declarat Kuerten, conform Globo Esporte.

Djokovici a fost criticat după ce s-au descoperit mai multe cazuri de coronavirus, inclusiv al său, după organizarea în Serbia şi Croaţia a turneului Adria Tour, la iniţiativa sa. Au fost testaţi pozitiv cel puţin patru jucători - Novak Djokovici, Viktor Troicki, Grigor Dimitrov şi Borna Corici - dar şi alte persoane, invitaţi, membri ai staff-urilor tenismenilor, organizatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.