Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul a decis ca zilele de 24 și 31 decembrie să fie libere pentru sectorul public. BVB anunță că ședințele de tranzacționare se vor desfășura normal

METRO
razboi comercial bursa

Şedinţele de tranzacţionare din 24 şi 31 decembrie 2018 se vor desfăşura conform programului obişnuit, informează joi Bursa de Valori Bucureşti, relatează agerpres.ro.

Guvernul a stabilit, în şedinţa de joi, ca zilele de 24 şi 31 decembrie să fie libere pentru salariaţii din sectorul public, urmând ca recuperarea acestor zile libere să se facă în luna ianuarie a anului viitor, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu.

citește și: Ce au ales miniștrii să voteze în ULTIMA lor ședință: Opoziția depune moțiune de cenzură și echipa Viorica Dăncilă ar putea fi DEMISĂ

"Guvernul a stabilit ca zilele de 24 şi 31 decembrie să fie zile libere pentru salariaţii din sectorul public pentru a face legătura dintre zilele de weekend şi zilele de Crăciun şi de Anul Nou. Aceste zile libere vor fi recuperate prin prelungirea programului de lucru pe parcursul lunii ianuarie, potrivit planificărilor stabilite, deci prin prelungirea programului de lucru normal vor fi recuperate aceste zile libere", a precizat Nelu Barbu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.