Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul a făcut PACE cu Klaus Iohannis: Președintele a cerut 10, Executivul a dat 7

iohannis dancila

După ce s-au certat, la prima rectificare de buget, pe bani, Guvernul și președintele Klaus Iohannis au căzut la pace. Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat că bugetul Administraţiei Prezidenţiale arată "foarte bine", precizând că, la rectificarea aprobată de Guvern vineri, s-au alocat suplimentar şase sau şapte milioane de lei.

"Cu siguranţă, arată foarte bine bugetul dânşilor. Nu am la mine informaţia finală, dar ştiu că, dacă nu mă înşel, au cerut colegii de la Administraţia Prezidenţială aproximativ 10 milioane (...) la a doua rectificare, cred că am alocat undeva şase, şase spre şapte, dacă nu mă înşel. Nu am exact cifra acum, dar o să o vedeţi postată oficial", a explicat Teodorovici, la Palatul Victoria.

Citește și: Firea: ‘Decizia de ieri nu creează niciun efect. Companiile puteau fi contestate’

Ministrul a fost întrebat de jurnalişti cum arată bugetul Administraţiei Prezidenţiale după rectificarea bugetară, având în vedere că această instituţie a solicitat fonduri în plus.

Joi, președintele a fost întrebat dacă a mai discutat cu Guvernul despre bugetul Administrației Prezidențiale și dacă este nevoie de mai mulți banii față de bugetul pe care îl are. ”Eu nu mă ocup de așa ceva, am un coleg, Consilier Prezidențial, care este delegat pe poziția de Ordonator de Credite. Eu mă ocup mai mult de problemele țării decât de bugetul Administrației.”, e spus Iohannis.

Citește și: Există salarii de lux în radioul public! Cât primește lunar șeful SSR .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.