Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul anunță că Orban a fost testat, pentru a doua oară: 'A fost necesară prioritizarea prelucrării probelor prelevate în cazul persoanelor simptomatice'

Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban

Rezultatul testului pentru coronavirus făcut premierului Ludovic Orban va fi comunicat marți, între orele 10.00 – 12.00, amânarea fiind determinată de faptul că s-a prioritizat prelucrarea probelor persoanelor care aveau simptome de coronavirus.

Rezultatul testării pentru noul coronavirus (COVID-19) în cazul premierului Ludovic Orban va fi comunicat marți, 24 martie, între orele 10.00 – 12.00.

Citește și: Tăriceanu: ‘Nu-mi dă pace un gând! Să avem neșansa unor conducători atât de ticăloși. Au știut din timp de acest virus’

Decizia amânării comunicării s-a luat deoarece a fost necesară prioritizarea prelucrării probelor prelevate în cazul persoanelor simptomatice, lucrate în cadrul Institutului Cantacuzino.

„Acest fapt, precum și necesitatea unei pauze de funcționare a aparatelor de testare, a determinat amânarea prelucrării probelor în cazul premierului pentru ziua de marți”, se arată într-o comunicare a Grupului de Comunicare Strategică.

Citește și: OECD avertizează: ‘Economia globală va avea nevoie de ani de zile pentru a se reface după pandemie’

Prim-ministrul Ludovic Orban își va relua activitatea curentă la Palatul Victoria dacă rezultatul testului va fi negativ, la fel ca cel realizat în data de 13 martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.